Etälauluklubilla kuullaan uusia kantaa ottavia lauluja

0

Tule kuulemaan uusien laulujen ensiesitystä lauantaina 27.3. klo 19.

Etälauluklubi on nähtävissä suorana Laulu ottaa kantaa -portaalin YouTubessa ja Facebook-sivulla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kuplettipoppari Jukka Takalo ohjasi maaliskuussa Laulu ottaa kantaa -etätyöpajan ja ajan hengen mukaisesti se järjestettiin Zoomissa. Työpajassa kymmenen laulaja-lauluntekijää teki uuden kantaa ottavan biisin. Yleisö pääsee kuulemaan työpajassa syntyneet laulut etälauluklubilla, jonka voi kokea omalta kotisohvalla tulevana lauantaina.

Osallistujat saivat työpajassa eväitä yhteiskunnallisten laulujen tekemiseen ja oman ilmaisun löytämiseen. Musiikkilaji oli työpajassa vapaasti valittavissa ja klubilla kuullaan monipuolinen kattaus uutta musiikkia. Uusien laulujen lisäksi kuulemme artistien tarinoita laulujen synnystä, ja minkälaista on ottaa kantaa musiikin keinoin.

Kuplettipoppari Jukka Takalo toimii klubin juontajana ja hän esittää klubilla omia laulujaan.

Klubin ja työpajan järjestää KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto ja se on osa Laulu ottaa kantaa -yhteistyöverkostoa. Verkosto ylläpitää Laulu ottaa kantaa -verkkosivustoa, jossa julkaistaan yhteiskunnalliseen musiikkiin liittyviä artikkeleita ja musiikkiaiheisia videoita.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi