Laulu ottaa kantaa –etätyöpaja maaliskuussa 2021

0

Onko sinulla aihetta lauluun? Hae mukaan etätyöpajaan heittäytymään laululyriikkaan ja lauluntekoon, näkökulmien kääntelyyn ja sanankylvöön!

Laulu ottaa kantaa –etätyöpajassa pääset kotonasi tekemään oman kantaaottavan laulun kuplettipoppari Jukka Takalon ohjauksessa. Etätyöpajassa työstetään kantaaottavan biisin sanoitus ja sävellys esityskuntoon. Lisäksi osallistujat saavat vinkkejä musiikin taltiointiin ja esityksen videointiin. Jokainen osallistuja saa ryhmäopetuksen lisäksi myös yksilöohjausta. Kurssin toteutusviikoille on hyvä varata myös omaa aikaa biisin työstölle.

Osallistujat pääsevät esittämään oman valmiin biisinsä Laulu ottaa kantaa -etälauluklubilla (Facebook-live) lauantaina 27.3. klo 19.

Hae mukaan etätyöpajaan 28.2.2021 mennessä täältä:
https://www.lyyti.fi/reg/Laulu_ottaa_kantaa_etatyopaja_5981

Kerro hakemuksessa kuka olet ja miksi haluat osallistua tälle kurssille sekä millä soittimella pystyt itseäsi säestämään. Mukaan otetaan 10 henkilöä ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 5.3.

Aikataulu: ma 15.3. klo 17–20, to 18.3. klo 17–20, ma 22.3. klo 17–20 ja to 25.3. klo 17–20 sekä etälauluklubi la 27.3. klo 19.
Ohjaaja: Kuplettipoppari Jukka Takalo
Alusta: Facebook-ryhmä ja Zoom
Osallistumismaksu: Etätyöpaja on ilmainen
Lisätietoja: Tuomas Finne, [email protected] ja Jutta Lithovius [email protected]

Työpajan järjestää KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto TSL ry. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa yhteistyöverkostoa.

Viime kevään etätyöpajasta löytyy artikkeli täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi