Kesän studiotyöpajan osallistujat valittu

0

Tuusulan Lammaskallion studiolla taltioidaan kesäkuussa kantaa ottavia lauluja, jotka esitetään livenä albumin julkaisukonsertissa heinäkuussa Työväen Musiikkitapahtumassa, Valkeakoskella.

Kesän 2022 Laulu ottaa kantaa -studiotyöpajaan oli yhteensä 47 hakijaa, joista demojen ja hakemusten perusteella valittiin mukaan kuusi sooloartistia ja kaksi duoa. Valintaprosessi oli haastava hakemusten määrän ja laadun takia.

– Sanomisen tarve on kova. Laulun muodossa näkökulmat ja kovakin asia saadaan sanottua siten, että se voi mennä perille. Nykyään lauluntekemisen lisäksi myös kaikenlainen Do It Yourself eli DIY-meininki on suosittua. Sikälikin studiokurssi tulee tarpeeseen, sanoo useampia Laulu ottaa kantaa -työpajoja vetänyt Jukka Takalo.

Nähdään Valkeakoskella!

Laulu ottaa kantaa –studiotyöpajassa osallistujat pääsevät hiomaan kantaaottavan laulunsa sanoituksen ja sävelmän äänityskuntoon sekä syventymään ammattimaisen studiotyöskentelyn saloihin ja keräämään oppia omaan kotistudiosessioon. Studiotyöpaja järjestetään kesäkuussa maalaismaisemassa Tuusulan Lammaskallion Audion studioilla. Jokainen osallistuja saa ryhmäopetuksen lisäksi myös yksilöohjausta etänä järjestettävässä esituotantovaiheessa.

Studiosessioissa äänitettävät laulut julkaistaan suoratoisto-, kasetti-, ja cd-julkaisuna 30.7.2022 Valkeakoskella Työväen Musiikkijuhlassa, jossa työpajaan osallistuvat pääsevät myös esittämään laulunsa festivaaliyleisön edessä. Konsertti alkaa kello 20.

***

Kesän studiotyöpajan lisäksi syksyllä 2022 järjestetään etälaulutyöpaja, jonka hakuaika on kesällä 2022. Tiedotamme etätyöpajasta lisää lähiaikoina.
Lisätiedot:
kulttuurituottaja Jaakko Suni, [email protected], p. 040 8657576
kulttuurituottaja Riina Näsi, [email protected], p. 040 7788180
Studiotyöpajan tuottaa Työväen Sivistysliitto TSL ry ja KSL-opintokeskus. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa –yhteistyöverkostoa.

Tutustu Laulu ottaa kantaa -toimintaan ja yhteistyöverkostoon: https://lauluottaakantaa.fi/

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi