Laulu ottaa kantaa -artistit livenä Valkeakoskella 31.7.2021

0

Oletko kaivannut elävää musiikkia ja sen tuomaa tunnelmaa? Lauantaina 31.7. kannattaa ottaa suunnaksi Valkeakoski ja Työväen Musiikkitapahtuman kesäkonsertti. Luvassa on monipuolista elävää musiikkia kun lavalle nousevat kahdeksan Laulu ottaa kantaa -studiotyöpajan artistia ja kuplettipoppari Jukka Takalo. Konsertti alkaa klo 15.30 ja se pidetään Apianniemen kesäteatterin lavalla. Liput tapahtumaan löydät täältä. Samalla lipulla koet Martti Suosalon yhtyeineen esittämässä Vysotskin lauluja ”Totuus ja Valhe” -konsertissa. Tapahtumassa esiintyvät Laulu ottaa -kantaa artistit:
Juha Latvala
Aleksi
Eve Niva
InfraÄäninen
Uuna
Värjö

Artistien laulut on julkaistu Youtubessa ja ne löytyvät täältä.

Perinteiset yhteislaulut Valkeakoskella

Vuonna 2014 Reijo Frank piti viimeisen konserttinsa. Tuon konsertin loppujuonnossa hän siirsi vetovastuun vanhan työväenlaulun esittämisestä ja säilyttämisestä monikymmenvuotiselle säestäjälleen Reino Bäckströmille. Reiska on Valkeakoskella vetänyt lukuisina vuosina työväen yhteislaulut. Tänä kesänä häntä säestävät Kyösti Suokas (viulu) ja Tipi Tuovinen (kontrabasso). Kyösti on eläköitynyt Rakennusliiton varapuheenjohtaja. Hän vaihtoi puheenjohtajan nuijan vieläkin vaikuttavampaan puunpalaseen: viuluun. Tipi on musiikkituottaja ja työväenlaulun tutkija. Hänen uusi kirjansa kisällilaulusta julkaistaan syksyllä.

Yhteislaulut järjestetään Työväen Musiikkitapahtuman avajaistilaisuudessa Lepänkorvan puistossa perjantaina 30.7.2021 kello 17 alkaen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi