Laulu ottaa kantaa –studiotyöpaja kesäkuussa 2021 

0

”Haluatko hioa kantaa ottavan laulusi ammattilaisten kanssa julkaisukuntoon maailman korvien ja silmien kuultavaksi? Tule muuttamaan lauluilla maailmaa!” kannustaa studiotyöpajan ohjaaja kuplettipoppari Jukka Takalo.

Laulu ottaa kantaa –studiotyöpajassa pääset hiomaan oman kantaaottavan laulun sanoituksen ja sävelmän äänityskuntoon sekä äänittämään kuplettipoppari Jukka Takalon ohjauksessa sekä syventymään ammattimaisen studiotyöskentelyn saloihin ja keräämään oppia omiin kotistudiosessiohin tuottaja Pentti Amoren ja äänittäjä-elokuvaäänisuunnittelija Katzin kanssa.

Saat myös vinkkejä omien esitysten videointiin ja ammattimaiseen videotuotantoon. Työpajassa äänitetty biisit videoidaan ja julkaistaan Laulu ottaa kantaa -sivuilla. Jokainen osallistuja saa ryhmäopetuksen lisäksi myös yksilöohjausta. Työpajaan kuuluu etäohjausta ja studiotyöskentely Kempeleessä Wolfbeat studiolla.

Hae mukaan 14.5.2021 mennessä TÄSTÄ. 

Kerro hakemuksessa kuka olet, miksi haluat osallistua tähän työpajaan ja liitä mukaan demoäänitys biisistäsi (tyylilaji vapaa), jolla haet mukaan studiotyöpajaan. Mukaan otetaan 10 henkilöä ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 21.5.2021.

Aikataulu:

  • Etäyhteydellä zoomissa: ma 31.5. klo 17-20 ja to 17.6. klo 17-20

sekä vk 23 ja 24 yksilöohjausta 2 x 15 min erikseen sovittuina aikoina.

  • Kempele, Studio Wolfbeat ke 9.6. klo 18-21, to 10.6. klo 9-19 ja pe 11.6. klo 10-19.

Ohjaajat: Kuplettipoppari Jukka Takalo, tuottaja Pentti Amore ja äänittäjä-elokuvaäänisuunnittelija Katz

Paikka ja alusta: Wolfbeat Studios, Nassakkatie 1, Kempele sekä etäyhteyksissä Zoom ja Facebook-ryhmä.

Osallistumismaksu: Ilman majoitusta 60 € ja majoituksella 120 € (sis.2 yötä 1hh huoneessa).

Lisätietoja: Seuraamme viranomaisten suosituksia ja tarvittaessa muutamme tai siirrämme työpajaa ohjeistusten mukaisesti. Tuomas Finne, [email protected] ja Jutta Lithovius [email protected]

Työpajan järjestää KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto TSL ry. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa yhteistyöverkostoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi