Perinteiset yhteislaulut raikuvat perjantaina 30.7. Työväen Musiikkitapahtumassa

0

Perinteiset yhteislaulut raikuvat Valkeakoskella Työväen Musiikkitapahtumassa perjantain alkuillasta. Tule mukaan laulamaan ja nauttimaan kesäillasta.

Vuonna 2014 Reijo Frank piti viimeisen konserttinsa. Tuon konsertin loppujuonnossa hän siirsi vetovastuun vanhan työväenlaulun esittämisestä ja säilyttämisestä monikymmenvuotiselle säestäjälleen Reino Bäckströmille. Reiska on Valkeakoskella vetänyt lukuisina vuosina työväen yhteislaulut. Tänä kesänä häntä säestävät Kyösti Suokas (viulu) ja Tipi Tuovinen (kontrabasso). Kyösti on eläköitynyt Rakennusliiton varapuheenjohtaja. Hän vaihtoi puheenjohtajan nuijan vieläkin vaikuttavampaan puunpalaseen: viuluun. Tipi on musiikkituottaja ja työväenlaulun tutkija. Hänen uusi kirjansa kisällilaulusta julkaistaan syksyllä.

Yhteislaulut järjestetään Työväen Musiikkitapahtuman avajaistilaisuudessa Lepänkorvan puistossa perjantaina 30.7.2021 kello 17 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja suoraa lähetystä pääsee seuraamaan maksutta Facebook-livessä täällä. Lisätiedot tapahtumasta ja liput Työväen Musiikkitapahtuman kesäkonsertteihin löydät täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi