Laulu ottaa kantaa –studiotyöpaja marraskuussa 2020  

1

”Haluatko hioa kantaa ottavan laulusi ammattilaisten kanssa julkaisukuntoon maailman korvien ja silmien kuultavaksi? Tule muuttamaan lauluilla maailmaa!” kannustaa studiotyöpajan ohjaaja kuplettipoppari Jukka Takalo.

Laulu ottaa kantaa –studiotyöpajassa pääset hiomaan oman kantaaottavan laulun sanoituksen ja sävelmän äänityskuntoon kuplettipoppari Jukka Takalon ohjauksessa sekä syventymään ammattimaisen studiotyöskentelyn saloihin ja keräämään oppia omiin kotistudiosessiohin tuottaja Pentti Amoren ja äänittäjä-elokuvaäänisuunnittelija Katzin kanssa.

Työpajassa saat myös vinkkejä myös esitysten videointiin. Jokainen osallistuja saa ryhmäopetuksen lisäksi myös yksilöohjausta. Työpajaan kuuluu etäohjausta ja studiotyöskentely viikonloppu Kempeleessä Wolfbeat studiolla.

Hae mukaan 1.11.2020 mennessä https://webropol.com/ep/studiotyopaja

Kerro hakemuksessa kuka olet, miksi haluat osallistua tähän työpajaan ja liitä mukaan demoäänitys biisistäsi (tyylilaji vapaa). Mukaan otetaan 10 henkilöä ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 9.11.2020.

Aikataulu:

  • Etäyhteydellä zoomissa: ma 16.11. klo 17-20 ja vk 47 ja 48 yksilöohjausta 2 x 15 min erikseen sovittuina aikoina.
  • Kempele, Studio Wolfbeat pe 27.11. klo 19-21, la 28.11 klo 10-18 ja su 29.11. klo 10-16.

Ohjaajat: Kuplettipoppari Jukka Takalo, tuottaja Pentti Amore ja äänittäjä-elokuvaäänisuunnittelija Katz

Paikka ja alusta: Wolfbeat Studios, Nassakkatie 1, Kempele sekä etäyhteyksissä Zoom ja Facebook-ryhmä.

Osallistumismaksu: Ilman majoitusta 60 € ja majoituksella 120 € (sis.2 yötä 1hh huoneessa).

Lisätietoja: Seuraamme viranomaisten suosituksia ja tarvittaessa muutamme tai siirrämme työpajaa ohjeistusten mukaisesti. Tuomas Finne, [email protected] ja Jutta Lithovius [email protected]

Työpajan järjestää KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto TSL ry. Työpaja on osa Laulu ottaa kantaa yhteistyöverkostoa.

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos kutsusta! Sain sen silmiini vasta tänään, 3.11, 17:04, joten olen myöhässä. Laulajatkin taitaavat olla jo nurmen alla. Pahoittelen kyydistä putoamistani. rraimo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi