Tapahtumia

0

Laulu ottaa kantaa -biisityöpaja

Laulu ottaa kantaa -työpajassa työstetään kantaaottava laulu kuplettipoppari Jukka Takalon ohjauksessa. Helmikuun ensimmäisen viikonlopun aikana osallistujat työstävät biisin sanoitukset ja sävelmän valmiiksi alusta loppuun. Sinun ei tarvitse olla musiikin ammattilainen tai pitkään harrastanut tekijä, vaan innostus musiikkiin ja sen tekemiseen riittää. Tuo mukanasi oma soitin, jos sinulla sellainen on. Valmis laulu on mahdollista esittää Laulu ottaa kantaa -klubilla perjantaina 7.2.2020 ravintola Popparissa Jyväskylässä.

Paikka: Aalto-sali, Väinönkatu 7, Jyväskylä
Aika: lauantaina 1.2.2020 kello 10–18 ja sunnuntaina 2.2.2020 klo 10–18
Osallistumismaksu: 20 €
Mukaan mahtuu 15 henkilöä.
Ilmoittaudu työpajaan 9.1.2020 mennessä.

Nyt toista kertaa järjestettävä työpaja on osa Jyväskylän Talven ohjelmistoa ja Laulu ottaa kantaa -yhteistyöverkostoa. Työpajan tuottaa Työväen Sivistysliitto TSL ry ja KSL-opintokeskus.

 Lisätietoja: kulttuurituottajat Tuomas Finne, tuomas.finne@tsl.fi ja Jutta Lithovius jutta.lithovius@ksl.fi

Laulu ottaa kantaa -klubi

Laulu ottaa kantaa -klubi tuo Popparin lavalle kuplettipoppari Jukka Takalon sekä hänen vetämän biisityöpajan tuotoksia eri esiintyjiltä. Tästä illasta ei puutu asennetta!

Perjantaina 7.2.2020 klo 19.30
Poppari, Puistokatu 2-4, Jyväskylä
Vapaa pääsy!

Klubi facebookissa
Biisityöpaja Facebookissa
https://lauluottaakantaa.fi
http://www.jukkatakalo.fi/

Klubin tuottavat KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto TSL ry. Klubi on osa Jyväskylän Talvea sekä Laulu ottaa kantaa yhteistyöverkostoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi