Tapahtumia

0

Laulu ottaa kantaa -klubi Tampereella

Työväenkirjallisuuden päivän jatkot järjestetään tänä vuonna hetimmiten Werstaan päivätapahtuman päätyttyä, klo 18–22 Ravintola Artturissa (Kauppakatu 9, Tampere). Illan teemana on ”Laulu ottaa kantaa” ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Esiintyjiksi saapuvat Hannu Salama & Vapaat radikaalit, Noria ja Tuija Rantalainen.

Hannu Salama & Vapaat Radikaalit tekee kunniaa runouden ja jazzin syvälle yhteydelle.
Hannu Salama (runot, lausunta), Hepa Halme (saksofoni, huilu), Esa Onttonen (basso), Matti Riikonen (trumpetti) ja Arttu Tolonen (sähkövempeleet).

Noria on vuonna 2016 perustettu nuorten muusikoiden kokoonpano pääkaupunkiseudulta. Norian musiikin tunnelmissa liikutaan folk-henkisestä jazzista jopa shamanistiseen ja kalevalaiseen loihdintaan.

Tuija Rantalainen on muusikko-lauluntekijä, joka on julkaissut neljä äänilevyllistä omaa musiikkiaan. Tuijan tyylilaji on ehtaa ja usein kantaaottavaa nykylaulelmaa. Hänen musiikkinsa nojaa ranskalaiseen chanson-perinteeseen.

Soitto alkaa jo kello 18, joten tulethan ajoissa paikalle. Vapaa pääsy!
Lue lisää 

Suvun historiaa etsimässä
Muusikko ja lauluntekijä John Westmoreland on Suomessa esiintymässä sekä tutustumassa sukunsa juuriin. Westmorelandin isoisosetä on sata vuotta sitten vaikuttanut mestarillinen kirjoittaja ja kulkuri T-Bone Slim, jota arvostetaan yhtenä tärkeimmistä amerikkalaisen radikaalin työväenliikkeen kirjoittajista ja jonka tekstit vaikuttivat myös kauan hänen kuolemansa jälkeen Yhdysvaltojen kansalaisoikeusliikkeeseen.
John Westmoreland esiintyy ravintoja Juttutuvassa perjantaina 30. elokuuta 2019 kello 21.00–23.30
Juttutupa, Säästöpankinranta 6, 00530 Helsinki

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttesi
Kirjoita tähän nimesi